Teniski teren - Hotel TISA, Busovača

Dobrodošli na teniski teren hotela TISA u Busovači, mjesto gdje možete doživjeti vrhunsku igru tenisa u okruženju prirodne ljepote. Bez obzira jeste li strastveni igrač tenisa ili tražite priliku za aktivan odmor tijekom boravka u Hotelu TISA, naš teniski teren je idealno mjesto za vas.

Teren je pažljivo održavan kako bi vam pružio najbolje uvjete za igru, a okruženje prirodne ljepote pruža mirno okruženje za vaše teniske izazove. Ovaj teniski teren nije rezerviran samo za goste hotela TISA; pozivamo i posjetitelje izvan hotela da rezerviraju svoj termin.

Bilo da želite uživati u prijateljskoj partiji tenisa ili izazvati nekoga na natjecateljsku igru, slobodno rezervirajte svoj termin. Osim što vam pruža priliku za tjelesnu aktivnost, igranje tenisa ovdje omogućuje vam i uživanje u predivnom pogledu na okolnu prirodu.

Natječući se na teniskom terenu, osjećat ćete se kao da igrate usred prirode. Pogled na okolni park hotela i prirodne ljepote oko vas dodatno će obogatiti vaše sportsko iskustvo.

Nakon što završite svoju partiju tenisa, možete iskoristiti i druge pogodnosti koje nudi Hotel TISA. Gostima je dostupan besplatan parking, omogućujući vam potpuno opuštanje nakon igre. Također, nudimo besplatan brzi Wi-Fi kako biste ostali povezani s prijateljima i obitelji.

Neovisno o vašoj razini iskustva u tenisu, teniski teren u Hotelu TISA, Busovača, čeka vas. Rezervirajte svoju partiju i doživite kombinaciju sporta, prirode i udobnosti koju pruža naš prekrasan hotel.

Besplatni parking Bar Besplatni internet Prirodno okruženje ...

12.00 KM

Cijena po satu
Pošalji upit
Konoba Venezia, Busovača

Konoba Venezia, Busovača

Dobrodošli u Konobu Venezia - gastronomski dragulj Busovače. Naš raznolik meni nudi sočna jela s roštilja i mirisne gulaše, pripremljene s ljubavlju.

07:00 - 22:00

Radno vrijeme