auto kamp - Hotel TISA, Busovača

Ako sanjarite o bijegu u prirodu, Hotel TISA u Busovači nudi savršenu priliku za kampiranje u srcu prirode. Naša kamp lokacija donosi udobnost i pogodnosti koje će vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Naši kamperski sadržaji uključuju moderne tuševe i toalete, osiguravajući vam higijensku udobnost tijekom boravka. Bez obzira jeste li avanturist ili obitelj, ovaj praktični dodatak čini kampiranje ugodnijim.

Za obitelji s djecom, naše dječje igralište je raj za male istraživače. Dok se djeca zabavljaju na igralištu, roditelji mogu opušteno uživati u prirodnom okruženju koje pruža predivan pogled na okolicu.

Boravak u prirodi ne znači odvajanje od svijeta. Naš besplatan internet omogućuje vam ostanete povezani s dragim osobama i svijetom, čak i dok uživate u tišini prirode.

Kampiranje kod Hotela TISA, Busovača, pruža nezaboravno iskustvo uživanja u prirodi uz sve pogodnosti. Priuštite si bijeg od gradske vreve i rezervirajte svoje mjesto u prirodi.

Tuš Toalet Dječije igralište Besplatni internet Pogled na prirodu ...

Na upit

Cijena po danu
Pošalji upit
Konoba Venezia, Busovača

Konoba Venezia, Busovača

Dobrodošli u Konobu Venezia - gastronomski dragulj Busovače. Naš raznolik meni nudi sočna jela s roštilja i mirisne gulaše, pripremljene s ljubavlju.

07:00 - 22:00

Radno vrijeme