Konoba Venezia, Busovača

Dobrodošli u Konobu Venezia, pravu gastronomsku poslasticu u srcu Busovače. Naša konoba nudi nezaboravno iskustvo za ljubitelje kulinarske kreativnosti.

Smještena u šarmantnom gradiću Busovača, Konoba Venezia spaja tradiciju, okus i ugodnost na jedinstven način. Naš raznolik meni obuhvaća paletu okusa, uključujući sočna jela s roštilja i mirisne gulaše, pripremljene s ljubavlju i strašću.

Ambijent Konobe Venezia oduševljava svojom toplinom. Drvene grede i zidovi od opeke stvaraju posebnu atmosferu, savršenu za romantične večere ili opuštena okupljanja s prijateljima.

Naše srdačno osoblje posvećeno je vašem zadovoljstvu. Učinit ćemo sve kako bismo vam osigurali nezaboravno iskustvo. Konoba Venezia nije samo restoran; to je mjesto gdje možete doživjeti toplinu bosanskog gostoprimstva, upoznati lokalnu kulturu i stvoriti posebne uspomene.

Bilo da tražite obiteljski obrok, romantičnu večeru ili druženje s prijateljima, odaberite Konobu Venezia. Rezervirajte stol i prepustite se čarima tradicije i okusa koji vas čekaju u srcu Busovače.

Parking Besplatni internet...

Radno vrijeme : Pon - Ned / 07:00 - 22:00

Telefon : + (387) 030/732-011

Jednokrevetna soba - Hotel TISA, Busovača
Jednokrevetna Soba
Dvokrevetna soba - Hotel TISA, Busovača
Dvokrevetna Soba
Trokrevetna soba - Hotel TISA, Busovača
Trokrevetna Soba
Obiteljski apartman - Hotel TISA, Busovača
Obiteljski apartman