Svadbeni salon - Hotel TISA, Busovača

Vaša ljubavna priča zaslužuje bajkovito mjesto za njezin vrhunac, a Hotel TISA u Busovači je tu da vam pruži upravo takvo iskustvo. Naš luksuzni salon za vjenčanja stvara savršenu kulisu za vaš poseban dan.

Naš stručni tim posvećen je pretvaranju vaših snova u stvarnost. Bez obzira želite li rustikalno, tradicionalno ili moderno vjenčanje, naš salon prilagođava se vašim željama. Prostrane i elegantno uređene dvorane pružaju dovoljno prostora za sve vaše goste.

Naravno, svako vjenčanje zahtijeva i izvrsnu hranu. Naš catering tim specijaliziran je za stvaranje jelovnika koji će oduševiti vaše goste. Od predjela do deserta, svaki zalogaj nosi pečat kulinarske stručnosti i ljubavi prema hrani.

Naši kuhari koriste samo najsvježije sastojke kako bi stvorili ukusne obroke koji će zadovoljiti sva nepca. Bilo da preferirate klasične recepte ili ekskluzivne kulinarske inovacije, mi smo tu da udovoljimo vašim željama.

Vaša svadba trebala bi biti bezbrižan i nezaboravan dan, a naš salon za vjenčanja i catering usluge osiguravaju da se možete opustiti i uživati u svakom trenutku. Naša pažnja prema detaljima i posvećenost čine razliku.

Rezervirajte svoj termin u Hotelu TISA, Busovača, i prepustite nam da vam pomognemo stvoriti vjenčanje iz snova. Vaša ljubavna priča zaslužuje samo najbolje, a mi smo tu da je pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas danas kako bismo počeli planirati vaš nezaboravan dan.

Privatni parking Bar Besplatni internet Pogled na park ...
Jednokrevetna soba - Hotel TISA, Busovača
Jednokrevetna Soba
Dvokrevetna soba - Hotel TISA, Busovača
Dvokrevetna Soba
Trokrevetna soba - Hotel TISA, Busovača
Trokrevetna Soba
Obiteljski apartman - Hotel TISA, Busovača
Obiteljski apartman