Teren za odbojku - Hotel TISA, Busovača

Pridružite nam se na našem odbojkaškom terenu u Hotelu TISA, Busovača, i doživite uzbudljivu igru u skladu s prirodom. Bez obzira jeste li iskusni igrač ili tek početnik, naš teren pruža izvanredne mogućnosti za sve ljubitelje odbojke.

Otvoren za sve generacije, naš odbojkaški teren poziva djecu, tinejdžere i odrasle da uživaju u ovom sjajnom sportu. Također je idealan za team building aktivnosti i obiteljske turnire

Nema potrebe za brigom o parkiranju - osigurali smo besplatan parking za vaša vozila. Također, naš brzi Wi-Fi omogućuje vam dijeljenje najboljih trenutaka na terenu s prijateljima.

Smješten usred prirode, Hotel TISA omogućuje vam igranje odbojke uz prekrasan pogled na okolni prirodni krajolik. To dodatno obogaćuje vaše iskustvo, povezujući vas s prirodom.

Nakon završetka mečeva, pozivamo vas da posjetite naš hotel bar i podijelite dojmove s ekipom. To je savršen način za opuštanje i razgovor o najboljim trenucima na terenu.

Rezervirajte svoju igru na odbojkaškom terenu u Hotelu TISA, Busovača, i podijelite strast prema ovom sjajnom sportu s prijateljima i obitelji. Povedite ih na nezaboravnu odbojkašku avanturu!

Besplatni parking Bar Besplatni internet Prirodno okruženje ...

25.00 KM

Cijena po satu
Pošalji upit
Konoba Venezia, Busovača

Konoba Venezia, Busovača

Dobrodošli u Konobu Venezia - gastronomski dragulj Busovače. Naš raznolik meni nudi sočna jela s roštilja i mirisne gulaše, pripremljene s ljubavlju.

07:00 - 22:00

Radno vrijeme