Teren za mali nogomet - Hotel TISA, Busovača

Ovdje možete doživjeti uzbuđenje i dinamiku nogometa, bez obzira jeste li profesionalac ili početnik. Naše igralište za mali nogomet u Hotelu TISA pravo je mjesto za vas i vaše prijatelje.

Nogometno igralište opremljeno je kvalitetnom travom koja pruža izvanredno iskustvo igre. Bez obzira igrate li za natjecateljski tim ili se jednostavno želite opustiti s prijateljima, doživjet ćete pravu strast nogometa na našem terenu.

Ovo igralište za mali nogomet savršeno je za sve generacije. Djeca, mladi i odrasli mogu uživati u igri i natjecanju, a također je izvrsno mjesto za obiteljske događaje ili team building aktivnosti.

Dok se natječete, uživajte u prekrasnom pogledu na prirodu koja nas okružuje. Naš hotel smješten je u srcu prirode, pružajući vam jedinstveno iskustvo igranja nogometa okruženi zelenilom.

Nakon napornog meča, opustite se u našem hotel baru i podijelite dojmove s prijateljima. Nema boljeg načina za okončati dan proveden na igralištu od osvježavajućeg pića i opuštajuće atmosfere.

Rezervirajte svoju igru na našem igralištu za mali nogomet i doživite strast prema ovom prekrasnom sportu u Hotelu TISA, Busovača. Ne zaboravite povesti svoje prijatelje i obitelj kako biste zajedno stvarali nezaboravne trenutke na našem terenu.

Besplatni parking Bar Besplatni internet Prirodno okruženje ...

35.00 KM

Cijena po satu
Pošalji upit
Konoba Venezia, Busovača

Konoba Venezia, Busovača

Dobrodošli u Konobu Venezia - gastronomski dragulj Busovače. Naš raznolik meni nudi sočna jela s roštilja i mirisne gulaše, pripremljene s ljubavlju.

07:00 - 22:00

Radno vrijeme