Teren za košarku - Hotel TISA, Busovača

Pridružite nam se na našem košarkaškom terenu u Hotelu TISA, Busovača, i doživite dinamičnu igru koja će unaprijediti vaše vještine, bez obzira jeste li profesionalni igrač ili rekreativac.

Naš teren nudi izvanredne mogućnosti za sve ljubitelje košarke. S dovoljno prostora za natjecateljske utakmice i opuštene partije s prijateljima, prilagođen je za igru svih generacija.

Osim što je otvoren za djecu, tinejdžere i odrasle, naš košarkaški teren također je idealno mjesto za obiteljske aktivnosti i team building događaje.

Uživajte u igri košarke dok oko vas puca prirodna ljepota. Smješteni u srcu prirode, Hotel TISA i naš teren pružit će vam nezaboravno iskustvo, povezujući vas s okolnim krajolikom.

Nakon dinamičnih partija, posjetite naš hotel bar kako biste se opustili i podijelili dojmove s ekipom. To je savršen način za okončati aktivan dan i preći u opuštanje.

Rezervirajte svoju igru na košarkaškom terenu u Hotelu TISA, Busovača, i podijelite strast prema ovom iznimno zabavnom sportu s prijateljima i obitelji.

Besplatni parking Bar Besplatni internet Prirodno okruženje ...

25.00 KM

Cijena po satu
Pošalji upit
Konoba Venezia, Busovača

Konoba Venezia, Busovača

Dobrodošli u Konobu Venezia - gastronomski dragulj Busovače. Naš raznolik meni nudi sočna jela s roštilja i mirisne gulaše, pripremljene s ljubavlju.

07:00 - 22:00

Radno vrijeme